Wednesday, August 18, 2010

uh uh! i'm luvin' it



baru semalam gua pergi training dekat Mekdi. 2 hari pertama, gua OJE. maksudnya, hari ini gua OJE lagi la gamaknya. kerja gua pun pasal kentang kentang aje pun semalam. hari ini gua tak tau, kerja gua apa pula. siapa-siapa yang gila kentang, boleh pergi kaunter, order dan bayar sahaja. kot-kot terkena buatan air tangan gua tu, konfem sedap punya. tapi gua amik shift lepas berbuka. tenaga penuh punya!



*****

banyak kali gua fikir. dari semua aspek. dari segala segi. gua redha. gua nekad. gua perlu tekun. gua kena pastikan bertekad.


*****

kan gua dah cakap, gua dah biasa hidup susah. tapi jangan susahkan emosi gua. emosi tak tenteram, gua cukup geram. geram-geram gua pun cuma boleh pergi menangis aje pun. nak marah-marah pun stail ayam-ayam aje.


*****

manusia hidup dengan kastanya tersendiri. perasan atau tak perasan, hanya kauorang aje yang tau.





12 comments:

adlie said...

OJE 2 ape ain..? ko part time mekdi ke hape? mekdi mn?

ain fadzal said...

lupa nak tgk LA, OJE tu ape. mcm trainee la... baju putih. seluar itam, kasut itam. gitu~

yeah, part time. tu jek tmpt halal yg akku tau setakat ni. dkat dgn umah pun ye. hehehe

Adlie said...

oOoo..bagusla.. ade peluang nk rase gak air tgn ko.. lagi2 mmg aku gila kentang mekdi..uhu!

Adlie said...

oOoo..bagusla.. ade peluang nk rase gak air tgn ko.. lagi2 mmg aku gila kentang mekdi..uhu!

Anonymous said...

ain. nak gcb dable kurang daging..

SiGedikDariScotland said...

kak ain, penat tak part time mc'd?

ain fadzal said...

hahaha! meh la ke sana. kih kih kih. tp aku bz kat kitchen je. tgk org luar pun tenjet2 kaki jek. kih kih kih

gcb x pnah mkn lg. T-T
sedap ke?

gha, pnatlah gak. tp, steady je. pasti ok. =D

SiGedikDariScotland said...

GCB tu sedappp! sihat burger nya.
macam nak try keje, tapi takut.hehe

ain fadzal said...

jgn takut... mkn kesihatan. rendah lemak, rndah kalori.

selamat datang ke mc'donald. =D

13may said...

ni dok merepek apa ni?

hehhe hehhe

apa kabar kawan? dah sombong la ni eks...hehhe hehhe :P

ain fadzal said...

mana ade sombong... hehehe...

byk hal je skang. =D

Im Single said...

gua saksi! ko mmg rock la ain. panggil aku smpai org kat kampung dato senu pun toleh..